Ervaringen met Liliane Bennewitz

Dit is wat andere mensen zeggen over hun contact met Liliane Bennewitz.

 

Energie Healing

Suzanne:

“Ik kreeg op precies het juiste moment een helpende hand aangereikt van Liliane Bennewitz, haar energetische behandeling heeft me weer helemaal op de rit gezet. Ik zat vast, en was de glans van het leven kwijt geraakt, al bij de eerste behandeling merkte ik resultaat, mijn wereld ging weer stralen! Naast de heerlijke en prachtige ervaring heb ik ook genoten van haar strakke en liefdevolle begeleiding. Wat er ook speelt ik ben ervan overtuigd dat deze methode altijd voor een doorbraak zorgt. Liliane en deze behandeling allebei echt een aanrader!”

 

Natuurcoaching

Joris (38):

“Liliane boort een diepere zielslaag aan en passeert mijn (té) goed ontwikkelde intelligentie. Prima om even in die diepere lagen te zoeken en te worstelen. Gelukkig werkt ze zonder te oordelen. Als het nodig is zal Liliane doorpakken en trefzeker een (verborgen) thema benoemen. De natuurcoaching was een bijzonder leerzame ervaring in het bos. Wonderlijk hoe ‘toevallig’ die ene tak omviel, net dat vliegtuig overvloog of die passanten door mijn ‘stilleven’ liepen. Alles met directe betekenis voor het verhaal waar ik op dat moment mee worstelde. Regelmatig probeer ik me weer voor de geest te halen wat ook al weer de ‘beste’ manier was om met moeilijke situaties om te gaan. Het is hard oefenen, maar het werkt wel.”

 

Energetische Massage

Marian:

“De sessies bij Liliane ervaar ik als zeer ontspannend en opruimend. Zij creëert een prettige, rustige sfeer. De werkruimte voelt licht en warm. In die sfeer voel ik me uitgenodigd om mijn vraag te stellen, het thema waarmee ik kom te benoemen. Als ik op de behandelbank lig en Liliane begint met de energetische massage, voel ik dat er van alles gebeurt in mijn systeem en ik laat dit gebeuren, in stilte. Na de behandeling ben ik ontspannen moe en heb ik het gevoel dat er energetisch veel is ‘opgeschoond’.”

Kom uitproberen hoe Liliane jou kan begeleiden naar meer energie en levenskracht.

Contactpagina

 

 

Je bent wat je doet, niet wat je denkt dat je zou moeten doen”

– Paulo Coelho –

 lichtwerk en chakrahealing