Lifecoach Liliane Bennewitz

Stappen in je eigen levensstroom

“Het is mijn passie is om met mensen te werken. Ik ben heldervoelend, helderwetend en werk vanuit mijn intuïtie. Ik kan mezelf ervaringsdeskundige noemen op het gebied van angsten loslaten, controle, overgave, grenzen & grenzenloosheid.

Met vreugde leven, creëren wat je wenst op je eigen weg – praktisch toegepast in je alledaagse leven. Mensen in het hart mogen raken en ruimte te maken voor de bekrachtiging van authenticiteit – dat is waar mijn hart ligt.

Ik werk vanuit passie en met hart en ziel, het is voor mij belangrijk respect, warmte en veiligheid te bieden.
Vanuit zielsniveau onderzoeken we situaties of thema’s, diep luisteren en spiegelen waar nodig. Bekrachtigend van wie jij werkelijk bent.

Altijd met een lach en een positieve kijk op het leven.”

Nieuwe wegen bewandelen

“Ik heb ontdekt dat we de krachtigste ondersteuning kunnen bieden aan mensen die te maken hebben met de uitdagingen die we zelf ook doormaakten – en er beter uit kwamen. Ook ik ruimde in de loop der jaren heel wat blokkades op zodat de liefdesstroom weer beter kon vloeien door en via mij. Daardoor spreek ik vaak uit eigen ervaring en kan goed doorvoelen wat je doormaakt, waar je verlangen naar uitgaat, waar jouw blokkades liggen en hoeveel heerlijke ruimte je zult ervaren als die opgelost zijn. Dat doe jij zelf en daarmee bekrachtig je wie je werkelijk bent.”

 

Lees hier een interview met natuurcoach Liliane Bennewitz in Vrouw in de Regio

 

Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een eerste consult.
Mail me even om een afspraak te maken.

 

Elke relatie is een reflectie van de relatie met jezelf”

– Deepak Chopra –

 

Life coach Liliane Bennewitz

Lifecoach Liliane Bennewitz