De lente

De lente komt eraan, nog even geduld. Het is nu een goede tijd om nieuwe initiatieven in de wereld te zetten. Alles wordt in de lente gemakkelijker geboren en ook losgelaten, zeker in deze nieuwe energie van 2014.

Dat wat ons tegenhoud kan makkelijk opgeruimd worden met Shafierha energie en korte regressies.  Deze maand maart gebruik ik zelf om patronen die weg mogen, op te ruimen. Oude gewoontes verdwijnen als sneeuw voor de zon. De krachtplekken in de natuur, waar ik Natuurcoaching geef, helpen me hierbij uitermate.

Spierpijn in mijn rug zorgt ervoor dat ik niet te hard van stapel kan lopen en eerst nog even mag ervaren en voelen wat werkelijk “ontvangen” is. Allerlei geschenken komen op mijn pad, mooie mensen, lastige situaties, een pijnlijke rug. Heerlijk om weer een verdieping te mogen ervaren na het toelaten van deze diamantjes.

Er komt zoveel energie vrij door het toelaten en ervaren van deze dingen.

Ik ben benieuwd wat voor mooie zaadjes er tot bloei komen deze lente.

Waarvan wil jij nog afscheid nemen en loslaten/toelaten?

Wat inspireert jou?

Wat geeft jou energie?

Ik wens je een inspirerende lente met veel groei en bloei!

Wil je meer weten over Natuurcoaching of Shafhierha energie, stuur me dan een bericht.

Lentegroet,

Liliane Bennewitz

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.